Дистилятор: приготування різного алкоголю

Дистилятор: приготування різного алкоголю

31.10.2023

Дистилятор – універсальний самогонний апарат, який дозволяє розвивати своє хобі та готувати різноманітні алкогольні напої. Доповнивши агрегат сухопарником та джин-кошиком, можна вийти на гранично новий рівень, пропонуючи гостям преміальний алкоголь.

Чому домашній алкоголь затребуваний? По-перше, самогон виробляється з якісних домашніх продуктів, що дає гарантію натуральності і нешкідливості частування. По-друге, його собівартість дозволяє суттєво економити напередодні свят. По-третє, таких смачних елітних напоїв не знайти на полицях алкомаркетів.

Заводське виробництво – це завжди стандарт та класика. Коли хочеться нововведень, експериментів та унікальності, достатньо придбати куб перегінний з необхідними комплектуючими або купити в повному складанні дистилятор.

Розмаїття домашнього алкоголю

Продукти для створення самогону можуть бути найнепередбачуванішими: від картоплі, зерна або овочів, до яблук, цукрових буряків або домашнього вина, що не відбулося. Якщо пристрій для самогоноваріння вже з'явився на вашій кухні, обов'язково спробуйте створити своїми руками:

  • Самогон із яскравим помаранчевим кольором – з моркви. Молода морква віддасть алкоголю важливі корисні властивості: вітаміни К, А, калій.
  • Освіжаючий самогон – на м'яті. Гурмани відзначають заспокійливий вплив самогону.
  • Скроні, витримані в дубовій бочці – з ячменю, кукурудзи або пшениці, а також склавши різні зернові.
  • Джин – із сусла листя ялівцю та пшеничного спирту, який зазвичай вживають із тоніком (коктейль джин-тонік). Для вау-ефекту в процесі приготування в сухопарник міститься коріандр, цедра цитрусових, кориця або інші улюблені спеції.
  • Ром – з тростинного сиропу та патоки. Відрізняється присутньою пекучістю у комбінації із насолодою. Смак рому відмінно розкривається в коктейлях із содовою.
  • Кальвадос – із грушевого сидру, вистояний у дубовій бочці. Для посилення смакового ефекту груші вибираються кілька сортів.
  • Солодке наливання – з малини або полуниці.
  • Справжній італійський Лімончелло – з цедри лимона, м'якоті лайма.
  • Абсент 70-80% - з гіркого полину, набору трав та спецій. Сп'янке зілля має характерний смарагдовий колір.
  • Коньяк – із винограду білого мускатного сорту. Характерний коньячний смак та специфічний аромат дубових кілочків зроблять будь-яке застілля за особливим атмосферним.

Для тих, хто хоче скуштувати винятково смачні алкогольні частування, сайт Кредо приготував добірку оригінальних рецептів .

Щоб отримати впевненість у високій якості самогону або елітного напою на його основі, потрібно вибирати тільки надійне обладнання. Наш каталог самогонних апаратів наповнений класичними дистиляторами, модернізованими моделями, ректифікаційними та бражними колонами останнього покоління, що гарантують відмінний смак та безпеку напоїв.